Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

23 november 2011

Finalist Efteling Wedstrijd


Een paar maanden geleden hoorde ik dat de Efteling een tekenwedstrijd had. Je mocht je eigen torenkamer voor het Eftelinghotel gaan ontwerpen. Natuurlijk waren er wel spelregels, zo moest je bv met een budget werken en er was een thema "Het sprookje van Feetje en de Rabokluis". Nou ik ben gelijk flink aan de slag gegaan want niet alleen moest ik een sprookjeskamer ontwerpen ook de badkamer moest passen bij het thema.
Vandaag kreeg ik een mailtje van de Rabobank en........IK BEN EEN FINALIST!!!!!
Op zaterdag 10 december worden we in het Hotel ontvangen en wordt 's middags bekend gemaakt wie de 1ste prijs gewonnen heeft. Het ontwerp van de winnaar wordt dan ook daadwerkelijk gebouwd. Wauw...zou toch echt heel vet zijn als in het Hotel dadelijk mijn sprookjeskamer wordt gemaakt. Maar goed al mocht ik niet winnen we mogen zo wie zo van de Efteling de hele dag nog gaan genieten van het sprookjespark.

4 Reacties:

 • Om 23 november 2011 om 12:25 zei Anonymous Papa

  Gefeliciteerd meisje(s)! Je hebt prachtige tekeningen gemaakt en samen met mama de hele kamer ontworpen. Het zou wat zijn als jullie kamer ook dé kamer gaat worden! In ieder geval hebben we een dag in ons favoriete park gewonnen :)

   
 • Om 23 november 2011 om 18:23 zei Anonymous Anoniem

  Knap hoor Luna!!(stiekem ook Bianca)
  Geweldig dat je finale gaat meemaken van dit superleuke, vette festijn : sprookje Feetje en de Rabokluis.
  Hopelijk ga je winnen, maar de eerste winst is al geboekt:
  een hele dag Efteling.
  Oma zal voor jou duimen op de 10e december......
  Tot ziens en veel liefs van:
  oma Mimi

   
 • Om 23 november 2011 om 23:44 zei Anonymous Oma Joke

  Te gek zeg.
  Finalist van de Efteling wedstrijd.
  De bekendmaking op 10 December zal spannend worden en geloof maar dat Opa en Oma dikke duimen zitten te draaien voor jou.
  Het was een prachtig ontwerp en o,o,o, wat hopen we dat je het zal halen.
  Dan wordt het feesten hoor!
  Maar eigelijk heb je al wat gewonnen en ga je heerlijk met z'n allen een dagje naar jullie favorieten Pretpark De Efteling.
  Dat pakken ze jullie niet meer af.
  Toppie hoor mooi meisje , dat heb je goed gedaan.
  Dikke knuffel van je trotse Opa en Oma xxx

   
 • Om 29 november 2011 om 15:16 zei Blogger Mama

  Lieve Luna,
  Ook ik ben echt SUPER trots dat je in de finale staat. Je hebt echt je best gedaan op het ontwerp en nu maar hopen dat de Efteling jouw ideeën de beste vonden! Maar we gaan zo wie zo vet genieten van de lichtshow en de ruiters van Raveleijn, de achtbanen en het sprookjesbos met al die prachtig gekleurde lampjes. Ik las dat er zelfs spoken rondwaren in villa volta, spookslot en de vliegende Hollander. Nou IK kan niet wachten tot het zover is. Wat een spannende dag wordt het. Succes lieverd...
  Kusjes Mama

   

Een reactie posten

<< Terug