Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

25 juli 2014

Vakantiehuis Le Domaine du manoir fleuri

Joepie...we gaan naar Frankrijk!!!!!
En deze keer hoeven we niet zo lang in de auto te zitten om bij ons vakantiehuis aan te komen. Aangezien we pas rond 17uur in ons huisje mochten, hebben we eerst thuis uitgeslapen en zijn we pas in de middag op ons gemak vertrokken. Net voorbij Calais hebben we even wat gedronken bij een typisch Frans cafeetje in het dorpje Cap blanc nez.Rond 16uur arriveerden we in het plaatsje Groffliers, dat gelegen is aan de kust van Picardie.
Bij de receptie hebben we snel de sleutel van ons huisje gehaald, zodat papa en mama alles kunnen gaan uitladen en wij het vakantiepark gaan bekijken. We hadden het "muziek" huisje nr 116. 
Op onze stepjes en met Aedan op de fiets zijn we gaan rondrijden en vonden al snel het overdekte zwembad met bubbelbad, de speeltuin en het restaurant waar voor ons bijna elke dag wel wat georganiseerd wordt.
Natuurlijk zijn we ook gelijk op zoek gegaan naar nieuwe vriendjes. Er waren veel kinderen en de meeste waren Nederlands of Vlaams, dus geen taalprobleem.

1 Reacties:

  • Om 21 augustus 2014 om 14:24 zei Anonymous Papa

    We hadden een prachtig huisje dat van alle gemakken was voorzien. Het park was autoluw dus de kinderen konden volledig hun gang gaan. Een super vakantie! Volgend jaar weer?

     

Een reactie posten

<< Terug