Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

18 oktober 2014

Acceleration FA1 Assen; Kwalificatie

De herfstvakantie begint goed.
Luna heeft een logeerfeestje bij haar beste vriendin Jasmijn, Aedan en Marna gaan logeren bij opa en oma en ik ga met papa en mama richting het TT-circuit van Assen.
Daar rijdt Nigel Melker zijn laatste race van het seizoen en met 1 punt voorsprong op de nr 2 kan het nog wel eens heel spannend worden. Vandaag zijn de trainingen en kwalificaties.
Gezien we 3 uur moeten rijden hebben we de 1ste kwalificatie gemist, maar waren we ruim op tijd om naar de 2de te kijken. We kregen speciale paddock-kaarten, waarmee we toegang hadden tot de pitbox van het Azerti team en de pitstraat.Nigel start morgen in race 1 vanaf pole-position en in in race 2 vanaf de 2de plaats. Aan het eind van de dag zijn we naar een hotel in de buurt van Assen gegaan, waar we heerlijk hebben gegeten en geslapen. Morgen op tijd weer op, want om 11 uur rijdt Nigel zijn 1ste race.

2 Reacties:

 • Om 4 november 2014 om 22:09 zei Anonymous Oma Joke

  Dames en Heren...even uw aandacht graag.
  Hier komt de jongste coureur van Nederland die momenteel heel hoog in de peilingen staat en wilt gaan voor de overwinning.
  Wij stellen uw voor aan ROBBIN van RIJEN uit Bergen op Zoom.
  Geef hem een warm applaus.
  Hij start in de rode bolieden en houdt hem in de gaten.
  Zo zou het in de toekomst wel eens kunnen gaan gebeuren met ons jochie die wel van snelheid houdt en thuis ook al zeer bedreven is in zijn eigen quatje waarmee hij door de tuin scheurt.
  Opzij allemaal , want Robbin komt eraan.
  Maar papa en mama zullen ook wel genoten hebben van deze twee dagen en fijn dat jullie overal bij mochten zijn en behandeld werden als VIP's maar die ook gewoon even met een doekje de auto moest schoonmaken voor de held van de dag, n.l. de coureur Nigel Melkert.
  En deze heeft ook nog eens met glans gewonnen.Toppie.
  Ja mama , het was veel werk vooraf , maar dit had je niet willen missen en het is jullie gegund.
  Op naar de volgende race's.
  Heel veel liefs van Opa en Oma.

   
 • Om 4 november 2014 om 22:26 zei Anonymous Oma Joke

  Wat een weekend zeg.
  Terwijl Papa en Mama met Robbin naar Assen waren voor de accelleratie wedstrijden , hebben Aedan en Marna bij Oma en Opa gelogeerd en hadden het ook naar de zin gehad.
  Luna had een slaapfeestje bij Jasmijn en ook dat was een groot succes.
  Op zondagmorgen werd ze weer bij Oma thuis afgezet en hebben we nog een leuke middag gehad in het natuurgebied van Fort de Roovere met zijn brug dóór het water en zijn kanon van de Franse Bezetter, wat een echte trekpleister was.
  Wegens het mooie weer was het druk in het bos maar we hebben toch nog even kunnen zitten picnicken op een bankje.
  Daarna nog even een wandeling langs het water en toen de wolkjes kwamen zijn we maar naar huis gegaan.
  Lekker douchen en eten en toen weer terug naar de Moerstraatsebaan en wachten op de thuiskomst van papa en mama met Robbin die uit Assen kwamen.
  Maar dat werd wat laat en heeft Oma jullie toch maar in bedje gelegd want de andere dag gingen jullie naar de Efteling en dan is het beter om een beetje uitgerust te zijn.
  Het was voor ieder een zeer druk maar leuk weekend.
  Dus nu maar een dikke knuffel van Opa en Oma.

   

Een reactie posten

<< Terug