Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

19 oktober 2014

Accelertion FA1 Assen; Race 1

Na een stevig ontbijt zijn we weer naar het circuit van Assen gereden. Nigel en zijn team waren al volop bezig om de auto race-klaar te krijgen.
Wat een mooi gezicht is dat. Alle onderdelen worden 1 voor 1 erop geplaatst en de motor getest. Voor het testen van de motor waren de oordopjes die we van Anchel hadden gekregen erg handig. Wat een geluid.
Eindelijk was het zover en ben ik op de hoofdtribune gaan zitten. Vanuit de pitbox kan je de race niet zo goed volgen, maar op de tribune hadden we een fantastisch uitzicht op de start-grid en een paar bochten.
3-2-1 en weg was Nigel.....met een oorverdovend geluid. Zelfs met oordopjes was het erg heftig om al die racewagens tegelijk te horen vertrekken. Nigel lag de hele race op kop en het werd spannend bij de pitstops......gelukkig ging de pitstop bij de nr2 veel langzamer en heeft Nigel de 1ste race gewonnen. Dat was het 1ste feestje dat in de pitbox werd gevierd.

1 Reacties:

 • Om 4 november 2014 om 21:59 zei Anonymous Oma Joke

  Broemmmm , wat een wedstrijd zeg en wat een mooie wagens waar zelfs onze Robbin even in heeft moge zitten.
  Wat moet dat een machtig mooi moment geweest zijn.
  Mare....wie heeft er nu eigelijk gewonnen???
  Oma ziet Robbin met de beker op de foto en ik dacht dat Nigel had gewonnen , maar Oma zegt gewoon Zeer Proficiat tegen onze lieve Robbin die heel trots moet zijn geweest.
  Leuk hoor jochie!
  Wie weet wat de toekomst nog zal brengen.
  Dikke kus van Opa en Oma.

   

Een reactie posten

<< Terug