Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

01 januari 2015

Oud & Nieuw FeestOm het vannacht allemaal vol te houden hebben we eerst even goed uitgeslapen en zijn we wat later naar het pretpark gegaan.
Daar waren de voorbereidingen voor het Oud&Nieuw feest in volle gang. Overal stonden schermen opgesteld, werd het vuurwerk voorbereid, was de dj de muziek aan het testen op het podium en zag je overal extra tentjes voor de bubbels en de oliebollen.
Het was deze keer erg rustig in het park en dus hebben we alle attracties gedaan waar normaal een wachttijd van 40 min voor is. Buiten Vogelrok waren helaas alle achtbanen gesloten vanwege de weersomstandigheden. Ook ging get park eerder dicht ivm de speciale Oud&Nieuw arrangementen met diner.
Wij zijn gewoon lekker rustig in Bosrijk gaan eten en liepen tegen half 9 pas terug. Daar was het feest inmiddels in volle gang. Op bijna alle pleinen was wel wat te doen.
Het leukste vonden wij de Bob Brothers met hun Silent Disco....wat een briljante act is dat!!! Verder hebben we nog staan dansen bij de coverband Baby Blue en speelde in Winterwonderland de band Small Talk.
Natuurlijk was er de speciale Aquanura show met Tiƫsto en hebben we bij de vele vuurtjes heerlijk aan de gluhwein gezeten.
Om middernacht werd er massaal afgeteld en was het groot feest op de Brink met een waanzinnig vet vuurwerk spectakel. De kinderen hebben het erg goed volgehouden en we waren pas tegen twee uur terug in ons huisje. Daar nog een flesje bubbels opengemaakt en nog nagenoten van een fantastische avond.