Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

17 april 2015

2 dgn schoolkamp Robbin


Schoolkamp Groep 5 met als thema: "Journalisten op locatie Rampenplan".
Om half 9 werd er verzameld op school en werden alle slaapspullen, koffers en weekendtassen in de bagageauto's gestopt. Mama was er daar één van. Daarna werden we in groepjes verdeeld en gingen we op weg. Ook wij zijn uitgezwaaid door de hele school.
Na een fietstocht van bijna 17 km kwamen we aan op ons kamp, waar groep 6 nog steeds aan het spelen was. Onze spulletjes stonden inmiddels klaar en was het snel een slaapplaats naast mijn vrienden zoeken.
Vervolgens zijn we op de zandvlakte gaan spelen en hebben we daarna groep 6 uitgezwaaid. Zij moesten terug naar school en plaats maken voor onze activiteiten.
Na het nuttigen van het overlevingspakket was het tijd voor het avondspel "rampenplan". Papa was een van de ouders die mee deed tot aan het nachtspel "stropers in het bos". Tijdens dat spel ben ik wel even de weg kwijt geraakt wat echt mega eng was.
Tsja en dan is het toch bedtijd. Lang heb ik niet wakker gelegen ik was zoooooo moe.
De volgende ochtend was het vroeg opstaan en moest alles ingepakt en opgeruimd worden. En niet te vergeten de bonte pyama ochtend met het journaal.
Na het ontbijt even de spieren losmaken met ochtendgymnastiek eer we weer konden gaan spelen.
's Middags kwamen de mama's die onze spullen weer naar school zouden brengen en met ons meefietsten. Mama heeft inmiddels flinke spierpijn na 3 dagen sleuren met al onze kampspullen.
En dan is het weekend!!! Heerlijk douchen en effe niks...want tsjeemig wat wordt je moe van zo'n schoolkamp.