Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

05 mei 2015

Stranddag Les Sables

Op een warme dag heerlijk in de zon liggen op het strand is natuurlijk erg fijn, maar voor ons is het al heel snel een stranddag.
Ook zonder hoge temperaturen vermaken wij ons prima. Zolang het maar niet regent kun je van alles doen.
Eerst hebben we tussen de rotsen gezocht naar schelpjes voor onze verzameling. Mama stopt alle schelpjes die we uit Frankrijk meenemen thuis in leuke vazen. Een stukje Frankrijk, maar dan bij ons op tafel.
Daarna hebben we tekeningen in het zand gemaakt en zijn we over de rotsen geklommen richting het zandstrand. We doen dan alsof we in een Mario level zitten en allerlei hindernissen moeten nemen om bij de vlag te komen.
Wat later op de dag werd het wat warmer en werden de jassen uitgetrokken en de korte broeken aangedaan.
Dat is wel nodig, want eerder zijn we bij vloed in ons fort verrast en waren we zeiknat geworden en zaten we helemaal onder de modder. En tsja...das best even grappig, maar niet als je je niet gelijk kan omkleden en je zo nog een tijdje moet rondlopen.
Zoals je kan zien is dit strand een surfparadijs en ligt echt heel Les Sables in het water. Zeker vandaag, want het was erg winderig en de golven waren enorm. Dan zie je ook de kite-surfers los gaan....erg indrukwekkend.
Maar helaas werd Luna aan het eind van de dag ziek en moesten we het bezoekje aan het terras kort houden. Ze is met veel hoofdpijn thuis gelijk op bed gaan liggen. Inmiddels zijn  we dus alle vier hier ziek geweest.