Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

07 mei 2015

Topdag Les Sables

De dag begon wat frisjes en we hebben eerst een flinke strandwandeling gemaakt en ondertussen nog wat gevoetbald.
Via de boulevard zijn we terug gelopen, want mama moest nog op zoek naar kadootjes voor ome Mike, Mike en oma.
Maar van dat slenteren krijg je honger...zeker als je Marna heet die overal lekkere dingen zag. We hebben toen voor het eerst churro's gegeten. De enige die een hele zak op kreeg was dan ook Marna.
Het weer werd ondertussen beter en iedereen wilde terug naar het strand om voor de derde dag op rij een fort te bouwen, die sterk genoeg is om de zee tegen te houden.
De afgelopen dagen is ons dat helaas niet gelukt en moesten we toekijken hoe bij de eerste grotere golven onze bouwwerken in elkaar stortte en verdwenen in het water.
Nou deze keer hebben we het echt heel lang volgehouden en hebben we uiteindelijk zelf het fort kapot gemaakt. We gingen namelijk in een restaurantje eten, maar daar moest je binnen zijn eer het vloed was. Er was namelijk alleen een ingang via het strand en dus kon je ook pas weg als het water weer wegtrok. Maar dat was erg leuk en we hebben heerlijk gegeten, terwijl de golven onder je stoel richting het strand rolde.
Na afloop werden we nog getrakteerd op een prachtige zonsondergang en kunnen we wel zeggen dat we weer een ontzettend fantastische dag aan het strand hebben gehad.