Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

14 mei 2015

Verlate moederdag in Zoutelande

Afgelopen zondag was het moederdag, maar aangezien er te weinig uren in die dag zaten moesten we iets verzinnen. Zondag werd oma-dag.
Vroeg in de middag zijn we naar oma Mimi geweest. Luna was daar niet bij, want die wilde na twee weken vakantie heel erg graag naar haar lieveling Bruno.
's Middag werden we bij opa en oma verwacht. Daar waren ook ome Mike en Mark en na even in de tuin te hebben gespeeld zijn we naar de Chinees gegaan om daar te eten. En ja de andere dag is het weer school.
Dus hebben we vandaag moederdag gevierd, aangezien iedereen vrij was. Mama heeft eerst haar kadootjes uitgepakt en daarna zijn we naar het strand van Zoutelande gereden.
Het begin van de middag was lekker en hebben we het prima naar ons zin gehad. Later zijn we wat gaan drinken en snacken en toen begon het te regenen. Helaas was er in het paviljoen geen plaats en zijn we ergens anders gaan eten. Maar dat was wel rennen ivm al die buien. Na een heerlijke maaltijd met een ijsje zijn we weer huiswaarts gekeerd. Wat een fijne dag!!!
1 Reacties:

  • Om 1 juni 2015 om 16:20 zei Anonymous Papa

    Het was super gezellig... je hoeft niet altijd naar Frankrijk voor een leuke stranddag!

     

Een reactie posten

<< Terug