Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

27 juni 2015

Zomers verjaardagsfeest Luna

Deze keer vieren we Luna's verjaardag een keertje in de zomer, want ze wilde heel graag een feest in de tuin geven en ja....in februari is het niet echt lekker weer om eens buiten een partijtje te houden.
Op donderdag kwam de piratenstormbaan al en hebben we die al heerlijk kunnen uittesten. Wat een gaaf ding is dat zeg!!!!
En de glijbaan gaat mega-hard. Zo hard zelfs dat je er brandwonden van kreeg......dus armen omhoog. Ga je gelijk ook een stuk sneller.
Om 13 uur ging het feestje los.
Samen met Jasmijn, Lauren, Lonneke, Jarmo, Laureen, Juliette, Dalana, Sofie, Bibi en Vera hebben we een toptijd gehad. Zeker toen we de stormbaan in combinatie met het zwembad gebruikte. Toen de baan zeiknat was ging het allemaal een stuk harder en was klimmen een fikse uitdaging.
Maar met de tuinslang aan en wat zeepsop werd het feestjeecht helemaal top!!!!
Ondertussen hebben we genoeg te snacken en te snoepen gehad. Chips, snoep, fruit, worstjes, kaas, popcorn etc kwam voorbij......dus de opmerking je wordt niet met volle buik thuisgebracht, was niet helemaal waar.
Helaas voor de feestgangers was deze superleuke middag heel snel voorbij gegaan en moest iedereen even opdrogen.
Maar ik durf te wedden dat Luna volgende keer weer een feestje in de zomer zal geven, want dit is zeker voor herhaling vatbaar.