Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

27 september 2015

Paardrijden op de Heide

Wat een heerlijke dag.
Vandaar dat we met een hele ploeg naar De Heide zijn gegaan. Samen met Aedan, Robbin, Marna, Luna, Bruno, Sofi, Pringles en juf Josy zijn we door het bos richting de zandbergen van De Heide gelopen.
Pringles het paardje van Sofi was bang van water, maar samen met Bruno en Luna durfde hij uiteindelijk door het water te stappen. Het was erg druk met dit mooie weer, dus ook veel loslopende honden en veel mountainbikers. Daar werd Pringles wat nerveus van en nadat hioj Sofi eraf had gegooid ging hij er vandoor. Na dit enerverende voorval zijn we terug naar de stallen van Sinoda gelopen. Onderweg nog prachtige paddenstoelen gezien.
Marna mocht op de terugweg op Bruno rijden en ze heeft daarna in de buitenbak nog wat gedraafd en gegaloppeerd. Echter toen Luna weer reed ging het mis; Bruno struikelde in galop bij het afwenden en viel boven op Luna. Zij was gelukkig ok, maar Bruno had zijn been pijn gedaan en sleepte wat met zijn hoef door het zand. We hebben er gelijk naar laten kijken en hem op stal gezet.