Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

23 oktober 2015

Dag 1 Efteling Bosrijk

Ivm een studiedag is onze herfstvakantie een dagje eerder begonnen. We zouden eigenlijk nu richting Frankrijk, Grofflier rijden, maar wegens faillissement was le domain du manoir fleuri geannuleerd en hebben we nu een lang weekend Efteling Bosrijk geboekt.
Dachten we dat door de studiedag dat het wat rustiger zou zijn in de Efteling....nou mooi niet zeg!!! Tsjeemig maar goed dat we een paar dagen gaan want met deze wachttijden kunnen we maar een paar dingen per dag doen.
Na een heerlijke herfstdag in het pretpark zijn we naar ons huisje gelopen, wat 1 van de nieuwe dorpshuyzen is nr 533. Snel de zwemspulletjes gepakt om even lekker te gaan zwemmen in het Badhuys. Na al dat gespetter kregen we reuzehonger en zijn we bij het Eethys gaan zitten.
Helaas voor sommige van ons was dat net allemaal wat teveel van het goede. Robbin en Aedan waren verschrikkelijk moe en konden nauwelijks wakker blijven.
Klaas Vaak zal aan hun niet veel zand hoeven te besteden, want de jongens sliepen al heel snel. Ook de meisjes hadden deze keer weinig moeite om in slaap te komen.