Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

10 oktober 2015

Efteling met opa en oma

We hebben gewacht tot opa en oma terug waren uit Spanje, want we zouden samen naar de Efteling gaan. De weersvoorspellingen waren goed, dus hop in de auto op weg naar Kaatsheuvel.
Nou we waren zeker niet de enige met dat plan en waarschijnlijk zijn er veel mensen die nog AH kaartjes hadden liggen, want tering wat was het druk. Wachttijden liepen al snel op tot een uur of meer....
We zijn daarom ons dagje begonnen op het Anton Pieckplein. Daar kun je ook op drukke dagen toch al genieten van de draaimolens, rups en zweefmolen.
Na de traptreintjes zijn we door gelopen naar Ruigrijk. Helaas was t nog steeds lang wachten bij de achtbanen en zijn we even gaan zitten bij de Pirana.
Toen is er toch besloten om in de wachtrij van Baron 1998 te gaan staan, want Luna wilde dolgraag daar in. Nou ik kan je zeggen het was het wachten waard. Wauw wat een val maak je daar zeg!!!!
Aan het eind van de dag werd het een stuk rustiger in het park en hebben we toch nog heel veel attracties kunnen doen. Daarnaast bleef de Efteling een uurtje langer open en konden de liefhebbers van de Python en Bob ook nog een rondje maken.
Na afloop zijn we verkleumd bij het Efteling hotel gaan zitten om wat te eten. Kortom het was een heerlijke dag met als hoogtepunt de val van 37,5 meter hoogte naar beneden met een snelheid van 90km per uur. Vet!!!!

1 Reacties:

Een reactie posten

<< Terug