Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

18 april 2016

Marna KNO

Het bezoekje aan de KNO hebben we uitgesteld tot na het afzwemmen van het B-diploma, want de kans is groot dat er toch weer geopereerd moet worden.
Tijdens dit bezoek was de arts niet blij met de resultaten van het linkeroor. Marna hoort daar weer ontzettend slecht mee. Dit is tevens het oor waar het grote t-buisje door een flinke oorontsteking er vanzelf uit is gekomen.
Ook raadde de arts het ons af om nog door te gaan voor het C-diploma o.a. door het te vaak diep onder water zwemmen. Zo wie zo is dat warme zwemwater erg beroerd voor Marna's oren ivm de ontstekingen die het veroorzaakt.
Dus wat te doen????
Met de arts hebben we afgesproken om pas na het C-diploma terug te komen voor een nieuwe controle en gehoortest. Met de zwemschool hebben we kunnen afspreken dat de zwemlessen aangepast worden zodat Marna zo min mogelijk onder water zwemt en dat ze alleen bij het proef- en afzwemmen wel even onder water gaat. Hopelijk zal het na de zwemlessen beter gaan met haar oren en is het plaatsen van weer nieuwe t-buisjes niet meer nodig en hoeft er alleen nog een keer geopereerd worden om dat laatste buisje eruit te halen.