Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

10 juli 2016

Race 4 Kids kart Cup

Om 9uur werd er gekwalificeerd voor de 4de race van de Kids Kart Cup. De kwalificatie liep niet lekker voor Robbin. Hij had wat remproblemen met zijn kart nr 10, maar met 38.791 mocht hij wel in de snelle groep de race gaan rijden.
Vanaf startpositie 10 wist Robbin in de eerste race door snel te pitten en een paar mooie inhaalacties zich naar een P7 te rijden. Ruim 8 minuten lang hield hij de concurrentie achter zich. Snelste rondetijd deze race was een 38.106.
In de tweede race mocht Robbin vanaf positie 5 starten. Ook nu besloot hij vroeg de pit in te rijden, maar deze keer leverde dat niks op en eindigde hij op P8. Dit was tevens ook zijn positie aan het eind van de ochtend na 4 gereden races met 21 rijders.
Met een mooie beker op zak zijn we daarna met zijn racevriendje Mika, zusje Senna en zijn ouders naar ons huis gereden. Daar heerlijk in de tuin gelunched om vervolgens te gaan genieten met zijn allen van de Formule 1 Silverstone, waar max Verstappen een prachtige P2 wist te behalen.