Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

13 oktober 2017

Logeerfeest Marna

Bij de vraag of bff Nikki bij Marna kon komen logeren, leek het ons wel een goed plan om er maar meteen een feestje van te maken.
We waren al aan het uitvogelen wanneer we haar verjaardag zouden gaan vieren en wat we dan wilden gaan doen en dit was DE oplossing.
Ook al was het kort dag, toch snel wat uitnodigingen gestuurd. Iedereen kon op Sarah na.
En dus was het na school meteen feest met Marna, Nikki, Charly en Karlijn. Slaapspullen werden in de huiskamer gegooid en het feestje van Marna kon beginnen.
Er is muziek gemaakt, gezongen, gedanst, verkleedpartijen, lekker chillen met Netflix en pizza's gemaakt. Toen het donker was werd er, omdat het heerlijk warm nog was, buiten in het donker nog op de trampoline gesprongen, met zaklampen en walkie talkie verstoppertje gespeeld en uiteraard elkaar bang maken met enge verhalen over killerclowns.
Kortom top feest!!!!
Uiteindelijk hebben de meiden tot half drie nog door gefeest en dat deed pijn, toen ze om half 8 al werden wakker gemaakt. Een paar meiden hadden nl een hockey wedstrijd en ja....dan heb je toch een beetje spijt dat je net niet ietsje eerder bent gaan slapen :)