Luna, Robbin, Marna & Aedan

De belevenissen van de familie van Rijen...

15 februari 2018

House for sale

Het besluit is genomen.  Vandaag hebben we een afspraak met de makelaar :)
Vorig jaar speelden we al met het idee, maar hebben we nog een zomer gekeken of het ivm mijn rug nog te doen was, maar helaas. Door de rugproblemen wordt het onderhoud van de tuin in combinatie met huishouden, dieren en de zorg voor de kinderen me teveel. Daarnaast wordt het voor Luna en zo meteen ook Robbin, interessanter om meer richting de stad te wonen. Ze komen rap op een leeftijd dat ze meer vertier in de stad gaan zoeken met hun vrienden en dichter bij school wonen is niet alleen fijner, maar ook veiliger ivm het fietsen.
Ook missen we steeds meer de gezelligheid van de stad. Buitenaf wonen is erg fijn en rustig, maar soms ook te rustig. We willen nu de deur dicht kunnen trekken en zo op een terrasje kunnen ploffen of snel een hapje gaan eten in een restaurant. Ook ligt de drempel dan een stuk lager om even naar de krabbefoor, carnaval, jazz-weekend, schaatsbaan etc te gaan.
Kortom; na 13 jaar genoten te hebben van de vrijheid en rust van het buitengebied, willen we nu de bezigheid van de stad terug gaan opzoeken.